• 0
 

Retourneren

Retourneren en ruiling
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om binnen  14 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren bij Cooljay te Deventer. Wij verzoeken u dit zo snel mogelijk van tevoren per e-mail te melden aan info@cooljay.nl met vermelding van uw ordernummer + orderdatum, het te retourneren artikelnummer en uw Iban bankrekeningnummer. Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retournummer alsmede het retouradres (Cooljay, Flora 73, 7422 LR, Deventer).

Uw bestelling dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet met aangehechte prijskaartjes in de originele verpakking aan Cooljay  retour te worden gezonden. De verzendkosten zijn hierbij voor rekening van de klant.

Houdt u er rekening mee dat niet aangemelde retourzendingen en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons niet worden aangenomen en derhalve niet worden gecrediteerd.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij u het aankoopbedrag (minus verzendkosten) binnen 7 dagen terugstorten. Mocht er sprake zijn van een gecombineerde kortingsactie (bijvoorbeeld 1 artikel 30%, 2 artikelen 40% en 3 of meer 50% korting), dan ontvangt u voor het/de te retourneren artikel(en) een tegoedbon. Wanneer Cooljay een verkeerd artikel levert, of wanneer de klacht van de klant gegrond is, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van Cooljay komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal Cooljay binnen 7 dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan u storneren.